Manteniment

Hotels

Disposem de professionals formats i autoritzats en les diferents disciplines necessàries per a dur a terme un complet manteniment del seu hotel o hostal.

Comunitats

Realitzem el manteniment de tots els elements relacionats amb baixa tensió i contra incendis per a garantir el benestar i la tranquil·litat dels veïns.

Som instal·ladors certificats per a dur a terme les tasques relacionades amb l’energia solar necessàries per llei en les comunitats.

Demani’ns un pressupost sense compromís i un dels nostres tècnics realitzarà una valoració completa sobre les necessitats de la seva comunitat.

Empreses

La nostra àmplia experiència en el sector ens fa coneixedors de la vital importància que té un correcte funcionament elèctric en una empresa per a garantir la seva productivitat.

És per això que amb el temps hem après a prioritzar i realitzar reparacions i manteniments proactius de manera que minimitzem les aturades inesperades tan contraproduents en el bon funcionar d’una empresa.

En nosaltres l’empresari troba al proveïdor adequat per a instal·lacions i manteniments de baixa tensió, climatització i contra incendis.

Scroll to Top
Obrir chat
Hola, ¿Podem ajudar-te?